Ξενοδοχείο Πυθώ | Ξενοδοχεία, Δωμάτια – Δελφοί

Πυθώ,δωμάτια Γαλαξίδι ξενοδοχεία Δελφοί

Καλώς ήρθατε στο Ξενοδοχείο Πυθώ

Στο σημείο που σύμφωνα με τη μυθολογία συναντήθηκαν οι δύο αετοί που ελευθέρωσε ο Δίας και που χαρακτηρίστηκε ως ο «Ομφαλός της Γης», είναι κτισμένοι οι Δελφοί, Νομού Φωκίδας. Με το μεγαλόπρεπο ιερό του Απόλλωνα να δεσπόζει ανάμεσα σε πλήθος αρχαιοτήτων.
Στην εποχή των Μυκηνών, οι Δελφοί, που ονομαζόταν Βραχώδης Πυθώ από τον Όμηρο, ήταν το ιερό της θεότητας Γης, που έδινε χρησμούς μέσω της προφήτισσας. Από εδώ λοιπόν μπορείτε να απολαύσετε το φυσικό κάλλος αλλά και τα χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασού, δίπλα στην Αράχωβα Βοιωτίας!
Και με τον Κορινθιακό κόλπο να συμπληρώνει την πανοραμική θέα κτίσαμε το ξενοδοχείο Πυθώ.
Ένα σύγχρονο Ξενοδοχείο στους Δελφούς και ταυτόχρονα παραδοσιακά κτισμένο που λειτούργησε για πρώτη φορά το έτος 2004…
Το ξενοδοχείο Πυθώ βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Δελφών σε προνομιακή θέση και απέχει μόλις 8χλμ. από την Αράχωβα, 25χλμ. από το Γαλαξίδι, 27χλμ. από τα χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού και μόλις 500μ. από το μουσείο και τους αρχαιολογικούς χώρους.
Αποτελεί ένα άψογο συνδυασμό για αποδράσεις καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μπορείτε να πάτε για σκι στα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού το χειμώνα ή να κολυμπήσετε στην θάλασσα και στης όμορφες παραλίες της Ιτέας και του Γαλαξιδιού το καλοκαίρι. Είναι ο μοναδικός συνδυασμός βουνού, δάσους και θάλασσας για όλες της εποχές του χρόνου.

Το Ξενοδοχείο Πυθώ είναι ένα από τα καλύτερα καταλύματα στους Δελφούς για τις διακοπές σας κοντά στο Γαλαξίδι και στην Αράχοβα και τα ταξίδια στων Νόμο Φωκίδας και των Παρνασσό.

Γαλαξίδι Διαμονή

Στο Ξενοδοχείο μας θα βρείτε μια φιλική ατμόσφαιρα στην αίθουσα με το τζάκι, και όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το ξενοδοχείο Πυθώ προσφέρει στους επισκέπτες του ποιοτική διαμονή με άνετα δωμάτια και πολύ καθαρά που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας. Διαθέτει μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα ευρύχωρα δωμάτια, όμορφα διακοσμημένα και πλήρως εξοπλισμένα.
Απολαύστε το ποτό σας δίπλα στο ζεστό τζάκι στο σαλόνι του ξενοδοχείου και χαρείτε την όμορφη θέα από τη βεράντα που βλέπει στον κόλπο. Χαλαρώστε στο κλιματιζόμενο δωμάτιο και χρησιμοποιήσετε το δωρεάν ασύρματο ίντερνετ που προσφέρεται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου ή απολαύστε τη θέα από το ιδιωτικό σας μπαλκόνι.

Το ξενοδοχείο Πυθώ είναι ένα από τα οικονομικότερα παραδοσιακά ξενοδοχεία στους Δελφούς ιδανικός προορισμός στην Φωκίδα και τη Στερεά Ελλάδα για διαμονή και διακοπές κοντά στο Γαλαξίδι.

Παροχές

Κατηγορία:***
Τύπος: Ξενοδοχείο
Μήνες Λειτουργίας: Όλο το χρόνο
Έτος κατασκευής: 2004

Παροχές Ξενοδοχείου:

Πάρκινγκ *, αίθουσα πρωινού με τζάκι, δωρεάν ασύρματο internet, reception, υποδοχή, bar, δωμάτια για μη καπνίζοντες, χρηματοκιβώτιο, θέρμανση, κλιματισμό, ηχομόνωση στα δωμάτια, κατάστημα με ειδή Λαϊκής τέχνης, χώρο αποθήκευσης εξοπλισμού σκι, χώρο αποθήκευσης αποσκευών, υπηρεσία φαξ / φωτοτυπικό, υπέροχη θέα που συνδυάζει εξαιρετικά το ορεινό τοπίο με τους ελαιώνες και τη θάλασσα.

*Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν, στην περιοχή γύρο από το ξενοδοχείο.

Παροχές Δωματίων:

Αυτόνομη θέρμανση, mini bar, κλιματισμό, τηλεόραση, μπαλκόνι με θεά, δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, ντους-μπανιέρα. Το πρωινό συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου.

Το ξενοδοχείο Πυθώ στη Φωκίδα κοντά στο Γαλαξίδι, Αράχωβα, Ιτέα, Άμφισσα και Γκιώνα είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Νομού Φωκίδας και του Παρνασσού.

Τοποθεσία

Τοποθεσία ξενοδοχείου Πυθώ στους Δελφούς
To ξενοδοχείο Πυθώ βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, στο κέντρο της ιστορικής πόλης των Δελφών.
Προσφέρει μοντέρνο και άνετο κατάλυμα και βρίσκεται κοντά στο αρχαιολογικό μουσείο και στα μνημεία, καθώς και στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και στα χωριά της Ιτέας και του Γαλαξιδίου, που αποτελούν ιδανικούς προορισμούς για μονοήμερες εκδρομές. Μπορείτε να απολαύσετε τη θέα που συνδυάζει μοναδικά το ορεινό τοπίο, τους ελαιώνες και τη θάλασσα.
Το ξενοδοχείο Πυθώ βρίσκεται στην οδό Παύλου και Φρειδερίκης 40Α, στο κέντρο των Δελφών.

Οι Δελφοί και το Γαλαξίδι προσφέρονται για υπέροχες διακοπές όλο το χρόνο. Κλείστε ένα από τα καλύτερα Γαλαξίδι Ξενοδοχεία στους Δελφούς, το Γαλαξίδι Ξενοδοχείο Δελφοί Πυθώ!

Από Αθήνα
Περνάτε μέσα από το χωριό με κατεύθυνση προς Ιτέα. Στρίβετε αριστερά στο πρατήριο βενζίνης ΒΡ και βρίσκεστε στο κέντρο του χωριού (Β. Παύλου & Φρειδερίκης). Μετά από 300μ. στα αριστερά σας, θα βρείτε το ξενοδοχείο Πυθώ απέναντι ακριβώς από το εστιατόριο Επίκουρος.
Από Ιτέα
Ακολουθώντας τον δρόμο που σας βγάζει στο κέντρο της πόλης, βρίσκεστε στην οδό Β. Παύλου & Φρειδερίκης. Μετά από 300μ. στα αριστερά σας, θα βρείτε το ξενοδοχείο Πυθώ.

Κλείστε διαμονή κοντά στο Γαλαξίδι σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία κοντά στο Γαλαξίδι, το Ξενοδοχείο Πυθώ για αξέχαστες διακοπές στο Γαλαξίδι.

Γαλαξίδι – Φωκίδα

Το αρχοντικό Γαλαξίδι (η Γαλαξείδι) είναι αγαπημένος προορισμός για σύντομες εξορμήσεις, τόσο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και το χειμώνα. Το Γαλαξίδι απέχει 211χλμ. από την Αθήνα. Μπορείτε να πάτε μέσω Λιβαδειάς και Αράχωβας, αλλά είναι καλή ιδέα να ακολουθήσετε το δρόμο Διστόμου – Δεσφίνας – Ιτέας, προκειμένου να αποφύγετε την κίνηση στον δρόμο Αράχωβας – Δελφών. Το Γαλαξίδι είναι φωλιασμένο στην καρδιά του Κρισσαίου κόλπου, προστατευμένο κάτω από τη σκιά των βουνών της Ρούμελης. Στέκει υπερήφανο για την ιστορία των 4000 χρόνων που κουβαλά και είναι γραφικό χάρις στην ακμή και την ευμάρεια που του χάρισε η ανάπτυξη της ναυτιλίας κατά το παρελθόν.
Το Γαλαξίδι βρίσκεται χτισμένο στην τοποθεσία της αρχαίας πόλης Οιάνθης ή Οιάνθειας, και στην πολύχρονη ιστορία του, εκτός από ημέρες ακμής, γνώρισε τις επιδρομές και το μένος πολλών κατακτητών. Ερευνητές και αρχαιολόγοι πιστεύουν πως η ευρύτερη περιοχή του Γαλαξιδίου κατοικήθηκε τουλάχιστον από τον 6ο περίπου π.Χ. αιώνα. Τον 9ο περίπου μ.Χ. αιώνα το αρχαίο Χάλαιον μετονομάζεται σε Γαλαξίδι. Η ναυτική ισχύς του Γαλαξιδίου, ωστόσο, ανάγκασε τους Τούρκους κατακτητές να παραχωρήσουν δικαιώματα και ελευθερίες, προκειμένου και οι ίδιοι να επωφελούνται. Το 1571-1572 οι Γαλαξιδιώτες επιχειρούν να αποτινάξουν τον τουρκικό ζυγό. Καθοριστική ήταν άλλωστε η συμβολή τους και στον απελευθερωτικό αγώνα της Ελλάδας αρκετά χρόνια αργότερα. Μετά από μια μακρά περίοδο δυσκολιών το 1580 ένας φοβερός σεισμός καταστρέφει το Γαλαξίδι, το 1665 μια άγρια επιδρομή διώχνει τους κατοίκους από την περιοχή τους και η ευημερία επιστρέφει εκ νέου στο Γαλαξίδι…Δείτε περισσότερα για το Γαλαξίδι…>>

Διευθυνση: Β. Παύλου και Φρειδερίκης 40Α
Πολη: Δελφοί
Περιοχη: Δελφοί Φωκίδας, Κεντρική Ελλάδα
Υπευθυνος: Γεώργιος Φουτσοτζόγλου
Κιν: +30 6972 292 672
Νομός: Φωκίδας
ΤΚ: 33 054
Τηλ: +30 22650 82 850
Τηλ/Φαξ:
Φαξ: +30 22650 83 240

Για την επίσημη ιστοσελίδα του Ξενοδοχείου Πυθώ κλικ εδώ

About Γαλαξίδι

Γαλαξίδι Ξενοδοχεία, Δωμάτια, Ξενώνες, Διαμερίσματα, Διαμονή, Βίλλες, Εστιατόρια, Καφέ Μπαρ, Προσφορές, Ταβέρνες, Στούντιος, Ξύλινες κατοικίες, Διασκέδαση, Σαλε, Γαλαξιδι